нд. май 31st, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Как да привлечем богатството и късмета?Дървото на парите – статуетка на дърво, по чиито клони вместо листа има монети

dyrvo na parite
Това не е просто аксесоар, подходящ за подарък на някой скъперник. Напротив, според древното китайско учение Дървото на парите е мощен символ за привличане на богатство.

ЗЛАТНО И ЧЕРВЕНО

Най-често Дървото на парите се прави с миниатюрни китайски монети по клоните. Това са кръгли монети с квадрат по средата. Те имитират древна китайска валута и са много почитани като символ във фън шуй. Вярва се, че дори само една монета може да насочи поток от финанси към вас. Някои поставят и червен конец на клоните, защото червеният цвят в китайското учение е цветът на императорите, на хората с власт и възможности.

СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ

В някои варианти Дървото, привличащо богатство, се прави не с монети, а вместо листа има скъпоценни камъни. Всъщност тези статуетки са дори по-красиви за поставяне като декорация в дома или офиса. Важно е обаче да се изберат такива например с листа от тигрово око, авантюрин, пирит, малахит, нефрит, ахат или яспис, защото те се използват за привличане на изобилие, пари и щастие.

ВЪРХУ СЕЙФА

Специалистите по фън шуй учат, че този символ е добре да се постави в офиса или в работния кабинет. Единият вариант е да е върху бюрото, за да стимулира творческата дейност.

Друга възможност е да го поставите директно до каса или сейф, където държите пари. Смята се, че така те ще се увеличат.

Но специалистите подчертават, че не бива да се оставя върху празна каса, а задължително да има поне няколко банкноти в нея. Освен чисто финансов аспект твърди се, че Дървото на парите има и отражение върху самочувствието ни. То ни носи успех в кариерата, прави ни по-уверени и по-решителни, обещават фън шуй последователи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.