Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Гадателката Магда ми даде сила да продължа напред : Магда: ясновидство, хороскопи
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Гадателката Магда ми даде сила да продължа напред


Минах през труден период, който ме изцеди емоционално и физически

jena zaedno
След дълга и много драматична връзка с един мъж стана така, че аз се разделих с него. Беше ми много трудно да повярвам, че това се случва след толкова много години, но факт е, че се случи. Заживях сама, обезверена, сломена и почти забравила какво е това щастие. Точно в този най-черен за мен период аз срещнах моят любим Васил.

С Васко се разбирахме много добре. Лошото беше, че аз не знаех как точно да общувам с него така, че го отблъснах. Беше ми много терсене, но тогава още не осъзнавах, че съм започнала да го обичам. Вината за нашата раздяла беше изцяло моя. Лошото е, че осъзнах какво съм направила едва когато той си тръгна.

За да си го върна отново, за да събера парчетата, които бяха останали след предишния, много ми помогна гадателката Магда. Нейните съвети са безценни, наистина! Онова, което тя ми каза, беше, че с Васил сме кармично предопределени и че ако продължавам да се държа по този начин ще изгубя и него. Аз не исках това! не исках да причиня на някой друг същото, каквото бях преживяла и аз.

Затова послушах гадателката Магда. Извиних се на Васил, говорихме надълго и нашироко, помолих го да ми прости и сега, вече повече от година след случилото се, ние сме щастливи заедно и се обичаме и разбираме. Благодаря на гадателката Магда, че ми даде сили да продължа напред.

Мария Рачева от Ловеч

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.