Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Ето в кои зодии трябва да избягвате да се влюбвате! : Магда: ясновидство, хороскопи
02.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Ето в кои зодии трябва да избягвате да се влюбвате!


„Не можеш да заповядаш на сърцето“ – тази фраза е повтаряна милиони пъти по целия свят

skarani
Трябва да избягват да се влюбват…

ОВЕН В ДЕВА

Защо?

Девите са организирани, методични, последователни и акуратни във всичко. Овните, обратното, се славят с легендарната си спонтанност и непредсказуемост. Често те вземат важно решение в последния момент, премислят и постъпват различно. При това Овните не са готови да се нагаждат към изменчивия свят и да променят любимите си навици заради другите. А това е благодатна почва за стихийни конфликти и скандали.

Ако вече сте влюбени в Дева

Не бива, разбира се, да изгаряте мостовете и да се разделяте, но ако смятате, че отношенията го заслужават, ще трябва да се потрудите за тях. Запишете се на йога, за да се научите да виждате живота откъм светлата му страна и да успокоите огнената си страст. Търсете вдъхновение в стабилността и мъдростта на своя партньор, за да постигнете хармония със себе си и с него.

ТЕЛЕЦ В СТРЕЛЕЦ

Защо?

На Стрелеца е свойствена жаждата за абсолютна свобода, която той превръща в реална активност. От душа се отдава на екстремални развлечения, смели постъпки, бързо взема решение, а действа още по-бързо. Тези черти не съответстват на Телците, които са много предпазливи и вглъбени по природа. Освен това Телецът има нужда да се потапя в любовта в пълно спокойствие и в обятията на любимия, докато Стрелецът жадува за независимост.

Ако вече сте влюбени в Стрелец

Не трябва да се насилвате и да се учите на свобода от своя партньор. Това вече няма да е отстъпка, а истинско „пречупване“ на характера. Не си струва! Но и няма да можете дълго „да душите“ Стрелеца с любовта си. Просто се постарайте понякога да му предоставяте свобода във вид на особено ценен подарък. Нека отиде на риба с приятели в почивните дни -след това ще ви е благодарен и щастлив цяла седмица и ще ви носи на ръце!

БЛИЗНАЦИ В СКОРПИОН

Защо?

Близнаците са умни, живи, общителни; Скорпионите са вечно измъчваща се същност с куп съмнения и проблеми, която обожава при това да се рови в собствената си душа и в душите на околните. Този „дефект“ няма да ви се отрази добре, но и не можете да го поправите. Вие, Близнаците, всъщност сте много жизне-устойчиви и умеят да се измъквате от всякакви трудни положения благодарение на своята изобретателност и находчивост. Дори и дави се струва, че целият светът е против вас. Скорпионите пък виждат всичко в тъмни цветове, дори и нещата при тях да вървят добре. Изпитват остра липса на капка оптимизъм, при тях чашата винаги е наполовина празна.

Ако вече сте влюбени в Скорпион
Може би ще намерите у себе си сили да се постараете да разберете този човек, да споделите неговите съмнения, преживявания и да се разберете помежду си. Това всъщност е единственият начин да удължите отношенията си. Съвместните вечери на свещи в романтични кафенета, където обстановката предразполага към открито общуване, или домашните събирания на чаша хубаво вино с нощни разговори ще ви помогнат в това начинание. Пригответе се много да слушате и искрено да съпреживявате.

РАК ВЪВ ВОДОЛЕЙ

Защо?

Водолеят е ненадминат романтик. Той винаги е ярък, творчески настроен и много разнопланов човек с тълпа приятели и миллион увлечения. Но Ракът иска стабилност дори и подсъзнателно. Водолеят би бил радостен да му я осигури, но невинаги е способен да го направи. За Водолея думите „стабилност“ и „скука“ са почти синоними. Той е по-свободолюбив и по-малко самокритичен. Предпочита да подари вашата любов и вашата романтична страна
на някого другиго, който ще може да я оцени по-добре.

Ако вече сте влюбени във Водолей

Безполезно е да ви се обяснява, че „тревата е по-зелена, а цветята – по-красиви на друго място“. Вие, явно, не сте от онези, които търсят леки пътища, щом сте започнали този роман. Тогава се пригответе отново и отново да прокарвате пътища през необработени ниви, да се промъквате през тръни към звездите, изобщо – да полагате огромни усилия заради вашите отношения. Иначе не става! Опитайте се да се впишете в света на вашия Водолей. Животът му със сигурност е ярък и интересен, така че няма да скучаете. Можете да се занимавате заедно с интересни неща, за които дори и не подозирате.

ЛЪВ В ТЕЛЕЦ

Защо?

Вие се нуждаете да ви ласкаят и хвалят, да ви се възхищават – желателно е денонощно и от страна на всички. А Телецът няма да ви пее дитирамби, той просто не умее да пее! Но има и друг „минус“: Телецът търси устойчиви, продължителни отношения, където ще е в безопасност, а огнената душа на Лъва съвсем не е „тихо пристанище“.

Ако вече сте влюбени в Телец

Готови сте да се откажете от задоволяване на собственото си тщеславие? Тогава имате шансове. Целият свят и без това е във възторг от вас, не се съмнявайте. Няма да ви се налага да дискредитирате всичките си забележителни качества и да обезценявате заслугите си. Просто в общуването сТе-леца бъдете по-обикновени и малко по-скромни. Телецът обича приятелските компании, където може да поседи и да пообщува от душа. Обича изкуството, светските мероприятия, музеите, картините, театрите – така че присъединявайте се към него в екскурзиите и посещенията на културни забележителности, прекарвайте времето си заедно и с полза.

ДЕВА В ОВЕН

Защо?

Овните са хиперактивни и винаги в движение. Девите са по-сдържани. Вие не обичате да създавате много шум за нищо. Ако забравят за вас за момент, се чувствате добре. Рискувате бързо да се уморите от бурната дейност на Овена. А това, което най-много ви безпокои, е неговото невнимание и липсата му на умение да ви изслушва.

Ако вече сте влюбени в Овен

Ако вече сте усетили, че той не ви отделя достатъчно внимание, кажете му го! Овните усвояват добре ясната и структурирано поднесена информация. Просто обяснете коя е причината за вашия дискомфорт. Кажете, че се нуждаете от неговата грижа, по-често се показвайте безпомощни и беззащитни, възбудете у него желание да се грижи за вас – това обезателно работи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.