Гадателката Магда ми върна любимия

Преди около две години имах страхотен скандал с моят приятел

любим
Тогава той ми беше просто гадже, но сега ми е вече мъж. Гадателката Магда ми направи специален талисман, с който успях да си го върна. Заедно с него аз получих от нея безценни съвети за това как да опазя за бъдеще любовта си.

Сега, от разстоянието на времето мога да кажа, че вината за всичко е изцяло моя. Не ме е срам, че сгреших. Щеше да ме боли, ако го бях загубила, и тогава вече никакъв срам, никакъв свян и никакви подобни чувства нямаше да ми помогне.

Сега съм щастлива. Доволна съм, че преминах през това изпитание. Научих се да ценя любовта, да зачитам правото на човека до мен да има собствено пространство. За да е истински жива на любовта ѝ е необходимо доверие. Това ми каза гадателката Магда. И аз няма как да не се съглася с нея, защото на собствен гръб изпитах какво означава да предадеш нечие доверие. Научих и какво означава да живееш без любов.

Не искам повече никога да ми се случва това. Не искам да има и хора, които са изпитали или изпитват подобно нещастие. Затова пишете на гадателката Магда. Освен отговор на въпросите тя ще ви даде и решение на вашия проблем.

Пенка Костова от София

2 коментара to “Гадателката Магда ми върна любимия”

  1. Янко

    ян. 23. 2016

    Влюбен съм в една жена заедно сме от две години макар че съм женен но много я обичам иискам да си върна любовта

  2. megi.vasileva

    юли 04. 2016

    живея с моят приятел от 5 години и искам съвет от вас дали ще имам някаква връзка с моят братовчед

Добавете коментар