28.11.2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Всичките ми притеснения бяха напразни!


Понякога животът ми се струва несправедлив, но това е защото се вглеждам в малките гадости, които ми се случват

притеснения
Не знам защо човек така яростно се вманиачава и си мисли, че животът е гаден, или нещо от сорта. И аз бях такъв човек. И аз бях като много други хора, които забравяха доброто, вторачвайки се в лошото. А в крайна сметка лошото не беше толкова лошо.

Не може да си представите колко много ми се промени мисленето, след като писах на Магда. Гадателката Магда ми отвори очите за много работи, които се случват около и в мен. Например, малко преди да ѝ пиша, аз бях убедена, че имам магия. Даже можех да кажа кой точно ми е направил тази магия. Оказа се, обаче, че това изобщо не е така. Не само не съм имала магия, ами моето негативно мислене тотално ми е скапвало късмета.

С две думи – аз сама съм се забивала надолу, надолу към дъното. В крайна сметка, магия няма, но има едно негативно влияние от страна на една моя близка по бащина линия, която аз мислех за много свестен човек. А не е така…

Искам да ви кажа само едно – гадателката Магда е невероятна и след консултацията с нея животът ми тотално се промени. Към по-добро!

Мира Т. от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.