Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Гадателка Магда успя да вкара ред в живота ми : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Гадателка Магда успя да вкара ред в живота ми


Преди да пиша на гадателката Магда, живота ми беше каша от хора, чувства и най-вече – неприятности

ред в живота
Аз съм един лош човек, защото паралелно се срещах с двама мъже. Не съм омъжена, но единия от тях беше женен. казвам беше, защото се разведе, докато бяхме заедно. Аз не исках да живея с него, но не му го казах. манипулирах го, защото ми беше добре с него – има пари, свободно време, готина кола… И така се навързаха неприятностите.

Той направи опит за самоубийство. Цял късмет е, че не успя. Щеше да ми тежи на съвестта. И друго щеше да ми тежи на съвестта, но добре, че беше гадателката Магда, за да ме вразуми и да сложи в ред живота ми. истината е, че по неин съвет аз се разделих и с другия мъж.

Известно време бях сама, но ми беше много спокойно и приятно. След това вече стана това, което Магда ми предрече – срещнах човека, който успя да ме промени. Да изкара доброто от мен. В момента сме заедно, и той е точно това, което Магда каза – мъж с униформа.

Не мога да ви опиша колко засрамена и щастлива се чувствам сега, когато пиша това. Все едно някаква тежест падна от мен и ми е много по-хубаво и добре.

Б.П. от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.