07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Провал е заглавието на моя живот


Животът ми, доскоро, беше пълен провал

провал Всичко ме води към него, дори задънените улици. Всяко мое начинание бе обречено на смърт, всеки порив сграбчван от съдбата и убиван в зародиш. В началото си мислех, че проблема е в мен, както си беше донякъде. Моята вятърничевост отвяваше амбициите ми още преди да са се зародили в главата ми. Бях като номад. Местех се място на място, от идея на идея. Някаква градска пеперуда, за която имаше единствено сега, а после бе променлива.

Когато притежаваш подобен характер е трудно да накараш хората да ти вярват. Може би това е най-тежкото от цялата работа. Чувството е все едно непрестанно да спринтираш към някаква размита цел, която дори не си сигурен, че виждаш. Идва един момент, в който се уморяваш. Когато този момент дойде при мен, аз рухнах. Изпаднах в депресия и тогава движението ми замря. Имах нужда от помощ, имах нужда да разбера какво става с мен, имах нужда някой да ми каже, че ще се оправя. Не исках да слушам постоянните обвинения и предсказания как съм щяла да свърша, като отрепка. Открих отговорите на всичките си въпроси в Магда. Тази жена излекува душата и съзнанието ми. Нямам представа как го направи, а и да знаех вероятно нямаше да ви кажа…това е като тайната подправка на всеки велик готвач. Добре съм, сега съм добре..Магда се погрижи за това. Благодаря!

Й.Р.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.