18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ме извади от депресията


Бях изпаднал в дълбока депресия. Животът ми се виждаше безсмислен, всяка сутрин се събуждах без желание, отивах на работа като пълна марда.

Бях на 27 години и уж всичко ми беше наред – имах хубава работа, хубаво гадже, парите не ми липсваха. Изведнъж изгубих желание за всичко.

След няколко предупреждения от работата ме съкратиха, гаджето ме напусна, аз започнах да пия и затъвах все по-дълбоко. Ходех по психиатри, пиех лекарства, но нямаше никакъв ефект.

Майка ми настоя да пиша на Магда, но аз естествено не исках. Така че тя писала и Магда й дала съвет какво точно да сторя. Дала й също така някакъв ритуал, който майка ми правела без мое знание. За няколко седмици без да разбера как, пред очите ми просветна.

Постепенно загубих желание да пия от сутринта, започнаха да се пробуждат отново старите ми интереси. Сега в момента започвам работа – на по-ниско ниво от предишната, но важното е, че е поставих началото.

С приятелката ми се видяхме оня ден и тя ми каза, че ако успея да се преборя с депресията, ще се съберем отново. Вече съм сигурен, че това ще стане скоро.

Тодор Найденов, Плевен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.