чт. юли 18th, 2019

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Пентакълът на Магда ме спаси от финансов сривТака се случи, че преди време бях дала пари назаем на мои приятели

пари
Тогава имах пари и за мен не беше проблем макар сумата да беше голяма. Много хора сигурно не биха го направили, но те са мои добри приятели и аз знам, че всяко добро се връща. За да не изпадам в повече подробности ще кажа, че хората трябва да си помагат. Още повече, че има моменти, в които поглеждаш даден човек и знаеш дали може да разчиташ на него или не. Както и да е. До връщането на парите имаше много време. Те ми бяха върнали по-голямата част, но аз я вложих за ремонт на къщата, в която живея. Останах без работа. Ремонтът не беше довършен, парите обаче бяха свършили.

Тук трябва да кажа, че имам и семейство, което разчита на мен. Всичко уж беше както трябва, но не очаквах, че ще остана без работа, при положение, че 18 години работех в тази фирма. Но, съкращения, не бях само аз…

В този момент не ми остана нищо друго, освен да пиша на гадателката Магда, с която от много време поддържаме връзка. Аз я питам за разни неща и така. Помолих Магда да ми направи пентакъл, който да ме защити, да ми помогне и да привлече добрия късмет. Имах нужда от нещо, което да ме държи на повърхността, защото за сама жена, разведена, с две деца и двама родителя, това положение ми идваше много. И за моя голяма изненада не след дълго парите се върнаха в моето портмоне. Не само че си намерих хубава и добре платена работа, но и единия ми приятел ме захрани с една прилична сума от заема, който бях дала.

Бисерка от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.