Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Късметът е субективно понятие : Магда: ясновидство, хороскопи
02.12.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Късметът е субективно понятие


Никога не съм искала, и никога не съм се радвала особено, когато ми пожелават късмет

късмет Късметът е субективно понятие. Може да добър късмет, може и да е лош. Далеч съм от мисълта, че някой близък може да ми пожелае нещо лошо, но специално късмета предпочитам да си го изработя сама.

Мен обикновен ме съпътства лош късмет, или поне допреди известно време беше така. Откакто гадателката Магда ми направи пентакъл, нещата леко се обърнаха. Сигурно защото аз сама реших да направя нещо за собствения си късмет, без да разчитам на това някой да ми го пожелае.

Другото което е, аз много се разграничих от доста хора. Вече ми е все тая кой какво мисли – важното е аз какво искам. откакто започнах да мисля и да правя малко повече нещата за себе си, всичко ми се случва много по-лесно, и всичко е много по-хубаво.

Точно това ми написа и гадателката Магда в писмото си. Хубаво е да мислиш за ближния, да се раздаваш и т.н, но преди всичко трябва да направиш и нещо за себе си. А аз преди себе си слагах все на последно място. Сега не е така. Промених се. И животът ми се промени. към по-добро, и без много пожелания за късмет.

Мима

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.