чт. окт. 1st, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Ограничен брой от медальоните на Джуна са на разположение – побързайте, докато не са свършили!Медальонът на Джуна е мощен енергиен протектор

djuna

Енергийно заредените медальони на руската гадателка Джуна Давиташвили са донесли щастие и късмет на много хора по света. Медальонът на Джуна помага в трудни ситуации, гарантирано защитават от магии и зли очи, отключват късмета, носят спокойствие и просперитет.

С негова помощ ще успеете да се справите с препятствията и трудностите в живота, да печелите нови приятели и да се избавите от лоши хора и недоброжелатели.

Много са моментите, в които човек има нужда от подкрепа, от нещо, което да му даде сили и да го подкрепи. Точно за такива моменти е подходящ медальона на Джуна. Легендарната лечителка е заредила лично всеки един от медальоните и те гарантирано помагат.

Хубаво е да поръчате медальона си сами, но още по-добре е да направите подарък на близък човек, който да бъде защитен от енергийното бижу.

Не се колебайте, поръчайте медальона на Джуна още сега. Възстановете енергийния си баланс, върнете щастието и гарантирайте спокойствието си. Защитете семейството си, сложете медальона на Джуна някъде в къщата си и се насладете на благините, които той ще ви донесе.

Достатъчно да носите медальона на Джуна нон стоп поне един месец, за да усетите и за да се насладите на неговото действие.

Побързайте! Поръчайте медальона на Джуна още сега, защото количествата са ограничени.

 • Чрез нашия сайт можете да поръчате своя Медальон на Джуна. Пророчицата Магда го препоръчва и гарантира неговата автентичност. За да получите своя медальон на Джуна трябва да изпратите трите си имена, дата и година на раждане, място на раждане и телефонен номер за връзка.
 • Има няколко начина за да получите своя медальон:
 • ВАРИАНТ 1 – ПОРЪЧКА ПО ЕМЕЙЛА
 • Изпратете своите данни на емейла на Магда – office@magdaonline.com
  Срокът за доставка на Медальонът на Джуна е около седмица, а цената е 49лв.
 • ВАРИАНТ 2 – ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОНА
  Поръчките за вашия медальон можете да направите също така и на телефоните +359887-599-268или +3592850-87-62. На посочените телефони се приемат само поръчки за Медальона на Джуна!
 • ВАРИАНТ 3 – ПОРЪЧКА ОТ ЧУЖБИНА
  Можете да поръчате своя индивидуален Пентакъл и от чужбина. За целта трябва да изпратите своите данни по емейла – office@magdaonline.com. Банковите сметки за превода ще получите слад като изпратите своето запитване. Сумата за превод от чужбина по банкова сметка или Уестърн Юниън е 49 евро, като в нея е включено изпращането.
 • Поръчайте два медальона и получавате трети БЕЗПЛАТНО !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.