Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Колко му трябва на човек, за да бъде щастлив? : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Колко му трябва на човек, за да бъде щастлив?


На мен ми стига и една добра дума

щастие Сигурна съм, че с повечето хора е така. Малко са онези, които измерват щастието с вещи и пари. Аз винаги съм искала да имам добри хора до себе си. Не че съм случила на такива, но не се оплаквам. Много проблеми имам с роднини, с мъжете, които в един или друг период са били до мен. Но свикнах да не се оплаквам. В крайна сметка, всичко лошо минава и заминава, и на негово място идва доброто.

През годините много пъти съм се допитвала до гадателката Магда за най-различни неща. Каквото ми е казала, все ми е познала. Много ценни за мен са нейните съвети и напътствия. Винаги знае какво и как да каже, така че да продължа напред, колкото и да ми е трудно. Всичко, което знам за живота, го научих по трудния начин, но не съжалявам. За мен беше важно да си взема поуките, и да не допускам пак същите грешки. Най-добре ми е сега, защото простих на хората, които по един или друг начин ме разочароваха.

Сега ми е по-леко и по-спокойно. Знам, че ще дойде време, когато щастието ми ще бъде двойно, но и на това съм доволна. Човек трябва да се научи да оценява и малко, което има, за да е доволен и щастлив.

Петя Понтева от Монтана

1 thought on “Колко му трябва на човек, за да бъде щастлив?

  1. На един човек не му трябва много , за да бъде щастлив и да е удовлетворен от себе си.Първото е да сме живи и здрави ние и разбира се нашето семейство.След това с хубава работа и семейството, невинаги се намират весели и запомнящи се моменти.Когато в живота ни има л1бов друго не трябва.Благодаря ви за интересната статия.Тук показвате, че без любов едва ли ще се чувстваме така доволни и щастливи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.