Финансови проблеми предизвикаха проблеми в моето семейство

Моят проблем беше свързан с това, че имахме някои разногласия с моя брат, относно подялбата на едни земи, останали от родителите ми

финанси За това какво могат да предизвикат разни делби и други подобни неща, сигурно повечето хора могат да разкажат. Аз обаче никога не съм предполагала, че е възможно да се стигне до толкова много разправии и размяна на лоши думи с най-близкия ми човек. Става дума за моя брат.

Лошото в случая е, че при нас проблемите и караниците бяха предизвикани най-вече от неговата жена, която е много алчна и много иска да има, без да се е потрудила за това. Ако тръгна да ви разправям, сигурно няма да ми стигне цял един ден. Но, такъв е живота, явно.

Гадателката Магда на мен ми помогна с това, че ми изработи специален пентакъл, зареден от нея, за помощ и закрила от тази лоша жена на моя брат, от която можех да очаквам всичко. Освен това, аз съм такъв човек, че не обичам да се карам с хората, и много исках да си оправя взаимоотношенията с брат ми.

Затова споделям с вас, че пентакъла на Магда ми помогна. трябваше да минат няколко месеца, за да изчистим и да оправи взаимоотношенията си с моя брат, но слава на Бога, сега всичко е спокойно.

Костадинка Попова от Силистра

Няма коментари

Добавете коментар