28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бях като омагьосана!


Колко често сме чували хората да казват, че са били като омагьосани?

омагьосана
Аз специално съм чувала това доста често. И след като съм го чуела, все съм си мислела, че това няма и не може да се отнася до мен. да, ама не, както е казал Петко Бочаров!

Имах един такъв период в живота си, в който се чудех защо нищо не върви, защо самата аз се размотавам като муха без глава, защо боледувам толкова често… И нямах отговор. Правех нещата, както и преди, полагах усилия да е концентрирам, хранех се здравословно, намирах време и за малко спорт, и все пак… Чувствах се като омагьосана. След време разбрах, че това е било буквално, защото аз наистина съм била омагьосана, и то от най-добрата ми приятелка. Черна завист и безпомощност са я накарали да постъпи по този начин… Аз нямам друго обяснение, не и такова, което да е свързано с логиката.

Гадателката Магда беше много права в това отношение. Не само че ми каза, че имам магия, но дори ми каза кой я е направил. Оказа се, че е точно така. Когато директно попитах моята приятелка дали има нещо вярно в това, тя не каза нищо. Само гледаше писмото на Магда и мълчеше.

Така е понякога. Получаваме шамари от хората, от които най-малко сме очаквали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.