Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Моля се на Бог да е щастлив! : Магда: ясновидство, хороскопи
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Моля се на Бог да е щастлив!


Искам щастие за човека, който най-много ме нарани

тъжна
Ние бяхме семейство в продължение на 13 не чак толкова фатални години. Накрая той ме изостави заради една по-млада от мен. 18 години им е разликата – не знам да се смея ли, да плача ли. Гледам да не мисля за това, но има моменти, в които много ме боли. Все пак това са 13 години и едно дете. Имахме щастливи моменти… Сега се чудя какво по-напред да правя, защото аз съм и баща, и майка.

Пиша това не толкова, за да се оплаквам, колкото да благодаря на Магда за истините, които ми каза и които ми изправиха главата и ми отвориха очите. Сега не мога да мразя никой. Сега му пожелавам само Бог да е с него и да е щастлив, щом така е решил. Преди мислех да не му давам развод, но размислих и ще се разведен, само да събера парите.

Та така… Няма какво друго да кажа, освен това, че всяко нещо си има сигнали и е хубаво да ги забелязваме навреме, за да не страдаме и за да не сме неподготвени.

Виолета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.