Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Винаги ще се намери някой, който да завижда : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Винаги ще се намери някой, който да завижда


В моя живот е имало всякакви хора, но най-много са били завистниците

завист
Аз съм на 34 години, но каквото имам – сама съм си го постигнала. Имам си дете, имам си работа, имам си апартамент, сама съм, независима съм. И това е така, защото не ми е пукало особено какво казват другите за мен. Все ще се намери някой да завижда. На хората не може да се угоди. Но да приказват е едно,а да правят – съвсем друго.

Оказа се, че една колежка, която най-малко съм очаквала, ми е направила магия. Гадателката Магда ми помогна да я неутрализирам, но аз бях направо сащисана, когато ми каза. И най-нелепото е, че всичко било заради мъжа й. Била съм говорила много с него, когато той идвал да я вземе от работа. И други все в тоя дух. Аз направо не можех да повярвам! Представяте ли си за какво нелепо нещо един човек е готов да навреди на друг човек! Просто не мога да повярвам още!

Аз все пак напуснах работа. Не ми се слушаха глупости, нито ми се занимаваше с дребни душички. Истината е, че откакто се дистанцирах от тази жена, аз се чувствам много добре, животът ми се оправи и се надявам това все така да продължава.

Маргарита

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.