Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Истинската любов е една постоянна болка : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Истинската любов е една постоянна болка


Щастието е само в началото и само за малко

любов
Преди време една приятелка ми беше казала, че когато между двама човека е имало голяма, ама наистина голяма, истинска, уникална любов, то те няма как да останат приятели. Аз, разбира се, се изсмях. Тогава си мислех, че ако нещо се случи между мен и моя приятел, и ние се разделим, то аз ще направя всичко възможно, за да поддържаме нормални отношения.

Тогава ми беше широко около врата, както каза баща ми. Обичахме се, бяхме във вихъра на любовта. Обаче се случи така, че се разделихме. Няма да изпадам в подробности – те всичките раздели си приличат по това, че има поне един нещастен. За вина няма да говорим – виновните винаги са двама. Може да се каже, че виновна и нещастна бях аз. В онези времена писах на Магда, чиито мъдри съвети, както и онова, което ми разгада за бъдещето, ми се сториха прекалено абстрактни. Грешила съм! За всичко е била права Магда, но това е тема на друг разговор. В крайна сметка който иска да разбере, нека й пише, и да види какво и как ще му каже.

Така живея оттогава, вече почти две години – в състояние на постоянна болка. Но някак си не губя надежда… Човек трябва да мине през болката, за да разбере какво е загубил.

Женя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.