16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сложих точка, затворих страницата и продължих напред


Минах през много труден период, но благодарение на подкрепата на моите приятели се справих

напред На 27 години съм. Имам всичко, което един нормален човек може да иска от живота – хубава работа, родители, които ме подкрепят, верни приятели, самостоятелно жилище, достатъчно пари, които ми позволяват да живея спокойно, здрава съм. Нямам свое семейство, нямам любим човек до себе си, но си казвам, че с времето може и ще се появи. Не се отчайвам, защото имам много сериозна подкрепа от моите близки.

Преди 2 години се разделих с мъж, за когото бях сгодена и имах страхотни планове за нас двамата. Сега не мога да нарека този човек мой приятел, защото той ми причини голяма болка.

Истината е, че той банално ме изостави заради друга жена. Не му се сърдя, не го обвинявам, опитвам се да не го мразя – аз затворих тази страница, сложих точка на тази история, и сега продължавам напред. За мен по-важно е, че намерих сили да се изправя, да избърша сълзите и да продължа.

По онова време, когато се случи всичко това, една приятелка ми каза за Магда и нейните способности. Тя ми помогна да се свържа с нея, аз писах на гадателката Магда и получих най-страхотния отговор, който допълнително ми даде сили за важната крачка, която трябваше да направя в моя живот. Искам да благодаря на Магда и да кажа на всички, които по една или друга причина са се отчая ли – смисъл винаги има. Само трябва да го откриете.

Жана Маркова от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.