10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Щастието не е в парите, а в добрите приятели


Колкото и да ви убеждават, че е хубаво човек да има пари, по-добре е да има до себе си верни приятели

приятели Един разговор с добър приятел струва много повече, отколкото портмоне с пари Не че парите са без значение, но е важно да имаш хора до себе си, а не вещи. Повечето богати хора са самотни, и са самотни не защото нямат хора около себе си, а защото им липсват приятели.

Аз съм имала много трудни моменти в живота, от всякакво естество. Била съм без пари, имала съм достатъчно пари за живот, била съм тъжна, весела, с гадже, без гадже, но добрите приятели винаги са били до мен, във всеки един момент. И, което е по-важно, те са ми помагали да се справя в трудните моменти и да преживея радостта заедно с тях.

Гадателката Магда ми даде много добър съвет по отношение на един мой приятел. Той дълго време не можеше да има детенце с неговата жена. Обаче той е такъв, че не вярва на разни такива езотерични неща. Затова аз от негово име писах, и успях да му внуша някои неща, които да направи. Най-интересното е, че трябваше да отидат в един манастир, за да се зачене детенцето им, не че имаха някакви болести. Просто мястото беше важно.

Ето затова ви казвам, че са важни приятелите…

Цветелина Георгиева от Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.