04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Изостави ме заради най-добрата ми приятелка


За мен това е двойно предателство

отчаяна
Моят приятел ме изостави и сега е семеен с най-добрата ми приятелка. Аз не поддържам връзка нито с него, нито с нея, което е доста тягостно, защото живеем в един не особено голям град, в който всичко се знае. Вече свикнах и на съчувствието, и на приказките, и на подмятанията. В началото ми беше много криво, но гледах да не се предавам и да не показвам как се чувствам. Те не заслужаваха моето страдание. Уверих се, че съм по-силна, отколкото предполагах. Това, което ми се случи ми отвори очите за много неща и сега вече не правя компромиси нито със себе си, нито с другите. За първи път от много време насам сложих себе си на първо място и не съжалявам. Едва сега усещам живота в пълната му сила.

Магда, гадателката, много ми помогна в този период. Тя откри за мен бъдещето и ми показа, че има и друг живот, по-различен и хубав от този. Сега вече съм спокойна, защото се уверих, че това, което Магда ми каза, не са само празни приказки. Разбирам, че нещата се нареждам малко по малко и то по начин, по който е добре за мен. Останаха само истински приятели и най-верните хора, на които мога да разчитам. Всичко останало вече го няма. Разчистих живота си и сега нещата ми се случват много по-плавно.

Х. П.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.