вт. окт. 27th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Срещнахме се и се познахмеАз го наричам моето голямо любовно приключение, защото всичко, което ми се случи, е толкова нелепо, че понякога не вярвам, че въобще се е случило

любов
Освен нелепо е и много красиво и истинско, но човек не престава да се учудва, когато му се случи нещо такова. С Васил се запознахме по интернет, и аз, като една жена на възраст, малко не вярвах, че ще излезе нещо от тази работа. Сетих се, че навремето Магда ми беше казала, че ще срещна мъж, с който ще се познаваме, преди да сме се срещнали. Аз много се чудех как точно ще стане това, но ето че се случи. Моят приятел дълго време живееше в чужбина, но сега си е тук. Имаме планове двамата да заминем за чужбина, но засега изчакваме.

Искам да ви кажа, че да си щастлив е лесно. Трябва само да вярваш малко повече. Най-напред в себе си и след това в хората, защото колкото и да са лоши, всеки човек има нещо хубаво и добро. Аз не повярвах много в онова, което Магда ми каза, но ето че се случи. И едно по едно се нареждат нещата – точно както тя ми каза. Магда ми каза, например, че ще се оженя в нечетна година. Нищо чудно да стане това след някои и друг месец. Просто човек трябва да вярва в доброто и да не спира да се надява.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.