вт. юни 2nd, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Бях попаднала във вакуумНяколко години живях така, все едно не съществувам. Нищо не ми се случваше, нищо не се променяше, всичко беше едно и също

вакуум

Аз не мога да кажа, че нищо не съм правила, или не съм полагала някакви грижи, но просто се чувствах така, все едно краката ми са от олово. Не можех да помръдна, или ако случайно направех някаква крачка, то тя беше въпрос на хиляди усилия. Не знам как да го обясня. Все едно бях попаднала във вакум. Всичко си стоеше такова, каквото е. Признавам си, че може и в мен да е причината. Избягвах да предприемам някакви кой знае какви промени. Работата не ми харесваше, имах предложение за друга работа, но въпреки това не я смених. И сега съжалявам.

С мъжете не беше по-различно. Не зная как да го обясня… В писмото до Магда описах всичко, но сега не ми се иска да ви занимавам и вас. По-важното е, че именно това писмо разчупи по някакъв начин този вакуум. Магда се оказа много ерудиран човек, който веднага разбра какво има нужда да се направи. Тя ми каза един ритуал, който аз да направя и с който да се защитя от този невървеж. Просто нямам думи да ѝ благодаря. Неудачите са вече зад гърба ми. Радвам се, че избрах и направих най-доброто за себе си – доверих се на опита, силата и мъдростта на гадателката Магда.

Мими от Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.