вт. юни 2nd, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Тъгата ми беше голямаПреди време се разделих с моя най-добър приятел и любим. Въпреки онова, което ми се случи, за мен той ще си остане най-добрия

 

тъга

Този човек ми причини много болка и тъга. Разочарова ме, защото реши, че съм недостойна за негова жена. Започна да залита по най-различни. Изневеряваше ми къде тайно, къде явно. Много ми беше мъчно и не знам как да продължа, но ми се налага да се взема в ръце и да действам, защото животът въпреки всичко продължава. Аз съм на 33 години и съм имала два брака досега. И с двамата се разведох заради системен тормоз. Не знам, може и да заслужавам подобно отношение, но сигурно съм прекалено малодушна. Аз на никой нищо лошо не съм направила досега. Искам единствено да има мир и разбирателство. Всякак съм гледала да им угодя, да ги накарам да се чувстват добре, а те ми се подиграват и ме унижават. Не съм някоя тъпа, нито съм грозна, но защо се случва това – не мога да кажа. По едно време започнах да си мисля, че имам магия. Когато писах на Магда беше точно заради това – да ми каже дали имам магия и дали нещо се случва с мен, дали все така ще продължавам.

Магда ми каза да не се притеснявам – нямало магия. Такъв ми бил периода от живота. Каза ми, че ще имам детенце, но дали ще имам семейство – нищо не каза. Каквото е – това да е. Щом ми е писано, значи трябва да мина през него – няма начин.

Нина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.