Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Искам да си имам детенце! : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Искам да си имам детенце!


С мъжа ми сме заедно вече 11 години, а все още нямам дете. Отчаяна съм и честно казано не знам какво да правя

bebeпробвала съм всичко, което може да се сетите, всичко което е известно на науката. Само за инвитрото чакаме сега. Това ни е поседната надежда и много се надяваме да стане. Магда също ни даде надежди, че може да стане нещо, защото ни каза, че ще си имаме детенце. Надеждата ми е голяма, желанието – още повече. Сигурно има и други такива като нас, дано и на тях им се случи това щастие.

Аз имам племеница, която много обичам, но друго си е да се грижиш и да обичаш собствено дете. Искам да бъде пълно щастието ми и домът ми. Искам да се чувствам пълноценна. Иначе не мога да се оплача. Мъжът ми много ме обича. Разбираме се и не сме имали проблеми, въпреки че стават тези неща… Понякога аз изпадам в моите си настроения, но той ме търпи. Много е мил и внимателен. Не съм срещала друг като него.

Не знам какво друго да кажа. Изричам тези думи с надеждата, че ще се сбъднат. искам детенце и искам да бъда щастлива. Искам да съм майка и искам да дам цялата си любов на едно малко човече. Дано това се случи в най-скоро време.

М.Б.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.