пн. юли 6th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Магда ми помогна да се справя с раздялатаПреди няколко месеца писах на Магда с желание да разбера как ще се развие връзката ми с момчето, с което бях тогава

раздяла

Ние с него бяхме заедно от 3 години, но през онова време той нещо започна да ми бяга и да не се чувствам сигурна с него. Усещах, че има нещо, но не знаех какво е. Трябваше много спешно да разреша този проблем и да разбера какво става. Затова писах на Магда. Тя беше пределно пряма да ми каже, че този човек ме лъже и че в момента е с жена, за която аз знам, но не предполагам.

Магда описа жената и се оказа, че това е моята приятелка – моята най-добра приятелка. На това му се вика двойно предателство. Значи, Магда ми каза първата буква на името й, както ми каза че има белег. Това няма как да го знае. На всичкото отгоре този белег е на място, на което не се вижда, защото тя е сложила татуировка отгоре. Просто щях да падна!

Не губих ни най-малко време, събрах ги двамата и проведох един сериозен разговор. те не отрекоха, но стояха като препарирани през цялото време. И това беше края на тази злощастна връзка и това лицемерно приятелство.

Сега съм сама, но щастлива и спокойна. Благодаря на Магда, че ми отвори очите.

Диана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.