вт. юни 2nd, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Дали животът ми ще се промени?Постоянно се питам дали животът ми ще се промени, но нищо не правя, за да се случи тази промяна

очакване
Ето сега, преди месец и нещо, когато писах на Магда, относно моя проблем, аз не вярвах, че нещо ще се промени. Живеех с мисълта, че всичко ще е така, както е било досега. Но, колкото и да е странно, промяната дойде. Сега от мен зависи дали ще я задържа, или ще си отиде така, както е дошла – изведнъж.

Проблемът ми е, че вече съм на 41 години, а все още нямам семейство. Преди месец и нещо си замина поредния мъж в живота ми – без обяснения. Тогава писах на Магда. В отчаянието си реших да потърся някакъв съвет или добра дума, някой да ми каже нещо, че нещо ще се промени, че няма да е същото, че и аз ще заслужа малко нормален живот. Хващам се как понякога просто стоя и се отчайвам. И нищо не правя, за да превърна отчаянието в радост.

Точно това ми каза и Магда. Дори и да ми е писано да живея най-прекрасния живот, ако само се оглеждам и го чакам, без дори да направя една крачка напред, нищо няма да стане. Няма да се промени нито живота ми нито аз самата. Затова сега съм се зарекла да действам и да направя аз първата крачка ккъм новия мъж в живота ми. Може пък този път да е различно и да се случат нещата така, както Магда ми каза.

Нуша от Смолян

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.