28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Открих спокойствие в любовта


Имам приятел от 4 години, с когото се разбирахме много добре

любов Така беше допреди година и половина. През тези близо 18 месеца ние непрекъснато се карахме, имахме проблеми, трудно се разбирахме и не можехме грам да установим спокойно и разумно съществуване заедно. Реших да се разделим за известно време, за да видим дали причината не е в нас и в това, че сме заедно. Това не ни помогна никак. Разбрахме, че се обичаме и това си личеше в срещите, които имахме. Така в мен се породи съмнението дали в неговия апартамент няма магия, или нещо друго. Аз знам, че той там е живял с предишната си приятелка, с която са се разделили заради мен. Помислих си дали пък тя не е направила нещо, преди да си тръгне.

Така и се оказа. Според Магда не е било точно магия, ами нещо друго, някакво вредно влияние. Поисках съвет от гадателката. Тя ми направи личен пентакъл, освен това ми каза и няколко ритуала, които да направя в апартамента. Използвах трите дни, през които приятелят ми беше за риба и направих всичко онова, което гадателката ми каза. Не се мина много време и спокойствието и разбирателството между нас се върна.

Искам да благодаря на Магда, която беше толкова добра и отзивчива и ми помогна в този труден за нас момент. Не можех да си представя как съм отделно от моя приятел. Ние се разбираме чудесно и мисля, че връзката ни след това изпитание стана още по-силна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.