04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Изгубих връзка с реалността


След поредното му предателство се затворих в себе си и не ми се живееше повече

samota
Казвам се Весела и последната година изобщо не беше весела за мен. Разделих се с приятеля си. Много кратка ни беше връзката, но наситена с емоции – и хубави, и лоши. Сега искам да го забравя, за да продължа напред. Най-страшното е, че не мога. Колкото и лоши моменти да имахме, аз не искам и не мога да бъда злопаметна. Но трябва да се освободя от спомените. Не винаги ми се отдава, обаче.

Потърсих Магда, защото имах нужда някой да ми каже, че ще обичам пак така, както обичах него. След като приключихме аз се затворих в черупката си. Беше ми лошо, беше ми некомфортно и единственото, от което имах нужда, беше да остана сама. Е, не ми се отдаде много, защото приятелите ми нито за миг не ме изоставиха.

Има различни мнения за гледачките, но аз избрах Магда, защото нямам много време да се занимавам, да ходя, да чакам на опашки. Искам просто насока, дума, напътствие, надежда. И ги поучих. Съветите на Магда са невероятни. Знам, че ще ми помогнат и занапред. И вярвам, че няма да съм все в това минорно настроение, защото знам, че имам право и заслужавам да съм щастлива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.