18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Любовта ми не е за еднократно ползване


Много са ме наранявали, но въпреки това продължавам да живея с вяра в утрешния ден

optimizum

Имам едно верую, което спазвам, и което, в крайна сметка, винаги оправя нещата. През каквато и трудност да минавам, аз знам, че ще се справя. Знам, че ще успея да превъзмогна трудностите и че там някъде ме чака нещо хубаво, което е само за мен. Преживяла съм много, в момента съм в един не много лек период, но въпреки това не съм се отчаяла. Като се замисля, от каквото и естество да са ми трудностите и неприятностите, в крайна сметка аз имам вина за така създалото се положение и не ми сотавя нищо друго, освен да се стегна и да се справя. Ако Съдбата, Бог или каквото и да е там вижда, че полагам усилия, а не чакам наготово, най-вероятно ще ми даде двоен шанс.

Винаги така става – след лошото идва хубаво. Не може само зини да се случват в този живот. Трябва да има баланс. И гадателката Магда ми каза същото – хубаво ли е, лошо ли е, то си зависи от нас, ние си правим живота такъв, какъвто е. Има намеса, има сила, има магии, но без вяра нищо няма да се оправи и лошото даже може да се влоши.

Затова вярвайте и искайте от живота онова, което мислите, че ви се поага. Лошите мисли и отчаянието не са помогнали на никой, даже напротив.

Незабравка от Стара Загора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.