21.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Исках само да ми каже „Ела!“


Приятелят ми ме напусна преди около година, но още не мога да го забравя

забраваРазделихме се заради някаква глупост. Аз бях виновна. Имаше време, в което не съжалявах за това, защото обстановката беше много обтегната. Аз имах много проблеми – в работата, и у дома. Брат ми се разведе, и изобщо все едни такива… Имах нужда да се откъсна от всичко за известно време, и след поредния скандал му казах, че се разделяме. Той май беше уморен от моите „иди си, ела си“. Обещах си повече да не се поддавам на настроения, но вече беше късно. Осъзнах грешката си, но въпреки това не знаех как да я поправя.

Аз исках да ми каже „Ела!“ и щях да се върна. Той изобщо не ми даваше никакви сигнали. И досега няма друга жена, но желае да е с мен. Разбирам го. За едно известно време аз буквално му разказах играта. Сега съжалявам, но е късно. Най-страшното е, че никой друг не ме интересува, въпреки, че има мъже около мен. Не искам тях, не искам никой друг. Гадателката Магда е категорична, че той няма да се върне и ние няма да бъдем заедно и това още повече ме натъжава. Не знам, просто не знам какво да правя.

Мира

1 thought on “Исках само да ми каже „Ела!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.