07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Чудех се по кой път да поема и на кого да угодя по-напред


Изведнъж ми се струпаха много събития, и хубави, и лоши, и аз буквално се чудех накъде да поема по-напред

kolebanieНа 27 години съм, но не знам как точно да обясня онова, което ми се случва. Точно се хванах с един много стабилен мъж, и се появи ТОЙ – чаровен, красив, невероятно харизматичен. Казахме си „Обича те“ още на третата среща, и беше точно така – аз усещах, виждах любовта. Не може да се обясни такова нещо. Просто срещаш някого, и знаеш, че е той. и не на последно място – всичко е взаимно. А в другия случай не беше. И така нещата се случваха паралелно. Моята споделена любов знаеше за другия. Другият обаче не знаеше за него. И в един момент се наложи да избирам. Нямах много колебания, но когато му казах стана едно мазало. Той каза, че щял да се самоубие. Обича ме, искал ме, не може; да живее без мен. И аз се изплаших, защото не исках да съм виновна за такива неща. Това наложи да питам Магда за някакъв евентуален развой. И гадателката Магда каза онова, което аз почуствах със сърцето си.

Сега продължавам да балансирам между двамата, с тази разлика, че и двамата вече знаят един за друг. Чудя се какво да правя, на кого по-напред да угодя. И ми е малко трудно. Просто не искам да пришпорвам нещата, че момчето, с което бях, преди да срещна голямата любов, има много лабилна психика.

Мима

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.