28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Спокойна и щастлива съм сега


Нищо не може да ме спре да бъда щастлива. Нищо не може да ми отнеме правото да продължа напред

щастливаПреживях много разочарования и много страх се беше насъбрал в душата ми. Сега се успокоих и вече се събуждам много по-уверена. Искам да кажа на всички хора, които са били излъгани или предадени в даден момент – не мислете за разплата. Лошо всеки може да мисли. Малко са хората, които могат да правят добро. И за да не се случва лошо и на мен, аз гледам да не отвръщам на онези, които ми вредят.

Много ми е сложно положението. Трудности имам много, и нови, и стари. Иска ми се да си оправя положението, да седна някъде на една пейка и да си отдъхна. Искам да живея нормално, не богато. Искам да не срещам повече мъже, които ме мамят и ле заблуждават. И това ще стане, поне според Магда. затова сега, макар и да ми трудно, аз не губя надежда. Успокоих се и се чувствам щастлива, защото знам, че и моето време ще дойде. Moже по-бавно да се случват нещата, но все пак ще се случат. Никой не може и не му се полага да живее само в нещастие, дори и най-лошия човек. Но това не означава, че ще стоя и ще чакам наготово. Не, аз вече почнах да кова своето щастие.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.