28.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Шефът щеше да ми стъжни живота


Живея и работя в Испания вече девет години. Преди седем години ми предложиха да си сменя работата и аз приех с надеждата, че ще за добро. Започнах работа във фирма за предпечатна подготовка.

Работих много, до късно, наистина ме повишаваха. Но от няколко години имах чувството, че тъпча на едно място. Повече не издържах. Не исках да работя така.

Постоянно напрежение и конфликти, скандали и проблеми. От сутрин до вечер работех в напрежение. След като си тръгнех, не можех да се отърся от напрежението. Толкова се пренатоварвах, че дори вкъщи събота и неделя не можех да се отърся.

Много често оставах след работа, много често ми звъняха в събота и неделя, а когато съм в отпуск – поне три пъти всеки ден. В един момент нямах грам спокойствие.

Заради това имах и проблеми в семейството. Искаше ми се да напусна, но ме беше страх да го призная на шефа, който щеше ме побърка, ако разбереше и щеше направи живота ми черен по време на предизвестието.

С документите бях наред, но от друга страна – знаеш ли, ако искаше да ми направи мизерия, можеше да измисли нещо пред властите. Писах на Магда за съвет как да постъпя.

Тя ми отговори да не отлагам решението, но отделно ми даде ритуал за успех в работата, който да започна да правя още преди първия разговор с шефа.

Учудващо за мен, той прие новината много спокойно и дори ми каза, че ако поискам да се върна, съм добре дошъл. В момента съм на новата работа и съм много доволен.

Стоян Желев, Пловдив- Logroño, España, capital de la Comunidad Autónoma y Provincia de La Rioja.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.