07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Толкова ли не се намери малко щастие и за мен?


Имаше един момент, в който бях много отчаяна от целия си живот

тъгаНе исках да изливам душата си тук, но иначе не виждам начин да кажа и две добри думи за леля Магда, която в труден за мен момент ми даде малко вяра и надежда за любов. аз имах няколко несполучливи връзки и накрая се отказах, защото не ми се струваше логично да влагам сили, време и усилия за нещо, което така или иначе няма да се случи. И си живеех сама, и нищо не ми се случваше, и животът ми беше една огледална повърхност, на която се оглеждах само аз. И така… Докато един ден не се влюбих безпаметно.

В продължение на много време аз само го гледах и си мечтаех за него, докато един ден не реших, ей така, без всякаква умисъл, да пиша на Магда и да я питам дали ще се получи нещо, ако му призная чувствата си. И тя ми каза, че този мъж ще направи нещо хубаво за мен. А аз, невярваща, не спирах да си повтарям: „Няма ли да се намери малко щастие и за мен?“.

Оказа се, че не малко, а много щастие ми се пада с този човек. Не на последно място – усещам го така все едно ми е сродна душа. Оставих миналото и вече съм по-спокойна.

Ралица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.