04.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Най-хубавата любов намерих, благодарение на Магда


Аз бях много отчаяна и обезверена, и мислех, че никога повече няма да мога да открия любовта

любовСлед всяка връзка събирах себе си парче по парче и си мислех, че възстановяването е трудно. Губех вяра, губех доверие, губех сили, понякога. Дойде момент, когато след едно голямо предателство най-накрая се отказах да търся любовта, защото реших че това ми е писано – да съм сама и нещастна. Направих доста компромиси и реших, че няма смисъл повече. Бях се отказала, но не ми е било писано явно да съм сама.

Консултирах се с Магда и в крайна сметка открих най-достойния за мен. Така се случи, че за гадателката Магда ми каза един мой познат, който ѝ е писал преди и е останал доволен. Сега и аз съм доволна, защото се случи онова, което винаги съм искала – любовта ми да е споделена. Да обичам, без да се притеснявам, да споделям чувствата си, без да ме е страх. И затова искам да кажа на хората да не се отказват. Да търсят, да настояват… Аз бях изпаднала в страшна депресия и ми беше много трудно да повярвам, че това може да се случи. Но само вяра не стига, трябват и действия. Аз избрах да действам и да не се предавам, и щастието ме споходи.

Райна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.