16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

С новата любов започна и новия ми живот


Аз съм много щастлива и искам да споделя с всички причината за моето щастие

обичНай-после открих човека, който ме прави щастлива, без да има кой знае какви изисквания. Открих него, който няма против да стои и да държи ръката ми и да ме изслушва, докато аз се опитвам да му обясня какво ми е. Имам усещането, че и друг път сме били заедно, в минал живот, може би. С него се общува толкова леко и спокойно, колкото ме можете да си представите. Казва се Красимир и наистина краси моя ден и моята нощ. Имам само добри усещания за него и всичко, което си мислех и исках, се сбъдна. Той е мил, внимателен, разбиращ. Усеща всяка моя емоция.

Искам да благодаря на Магда, че успя да ми помогне тогава, когато не виждах нито смисъл, нито път. Тя направи пентакъл за мен, с който да привлека моята нова любов. И няма да е преувеличено ако кажа, че Магда ми помогна да променя живота си. Нейните гадания наистина са много точни, както за миналото, така и за бъдещето. Магда ми каза, че ще срещна Красимир. Описа го съвсем точно – до най-малките подробности. Искам да й благодаря и да кажа на всички, че аз най-после съм щастлива-напълно заслужено. С новата ми любов започна и новия ми живот.

Дано всеки го сполети такова щастие!

Радка Гочева от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.