04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Искам да намеря изход от тази ситуация


Много ми е трудно да опиша ситуацията, в която се намирам. само ще кажа, че имам сериозни разправии с мои близки

мъкаСтава въпрос не за имоти, не за пари, не за нещо друго, а за моите взаимоотношения с един мъж. Оттук нататък сигурно може и да ви се е изяснило. Проблемът е, че той е по-малък от мен с 13 години. Има голям син. Аз съм неомъжена. Искам а имам свое дете. Те пък ми казват „зарежи го и си намери някой млад, този утре ще стане дядо“. Аз не искам друг. Живеем в кооперация заедно с родителите ми и моя чичо и може да си представите на какво сме подложени. Не виждам смисъл да се изнасям или да плащаме квартира, или да правя някакви замени на апартамента – ние се обичаме и това е. А и ако те толкова мислеха, че е несериозен, ако и той наистина беше несериозен, досега да ме е изоставил. Истината е, че колкото повече време минава, толкова повече се обичаме и толкова по-добре той доказва любовта си.

Питах Магда за него. Исках да знам какво ще стане между нас. Тя е категорична, че връзката ни има бъдеще. Е, след като и Съдбата е с нас, не виждам защо да ги слушам тях, като те са едни най-обикновени неразбрани хора. По-добре да се обичаме и да търпим, отколкото да се разделим.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.