07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Надеждата за един по-добър живот е с мен!

Надеждата за един по-добър живот е с мен


През живота си срещнах много трудности и сега се радвам на едно спокойно очакване

Надеждата за един по-добър живот е с мен
Надеждата за един по-добър живот е с мен
Искам да благодаря на гадателката Магда за надеждата, която ми даде, и която се оправда. В крайна сметка онова, което тя ми пророкува, се сбъдна. Срещнах моя човек. Вече осем месеца живея щастливо с мъжът, който ме прави невероятно щастлива. Пентакълът, който Магда ми направи, е непрекъснато с мен и вярвам, че хубавото тепърва предстои.

Колкото разочарована бях преди около две години, когато й писах за първи път, толкова съм щастлива сега. Имам една увереност, която ми липсваше преди и която ми дава сила сега. Животът ми не беше кой знае какво. Уж всичко имах, а все ми липсваше нещо. Допуснах много грешки, но и много хора се подиграха с мен. Беше някаква поредица от лоши късмети и лоши избори. Не съм и очаквала такова щастие, каквото имам сега. Искам да мога по някакъв не токова клиширан и познат начин да опиша начина, по които се чувствам, както и онова, което се случва с мен, но май няма да мога. Трябва да се случи нещо подобно с всеки един от вас, за да ме разберете. И дано да се случи, защото ми се струва, че не са много щастливите хора по света.

Кристина от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.