17.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не искам нищо друго, освен семейство


Имам си една мечта и тя се нарича семейство

1На 38 години съм вече, а щастието да си имам мъж и дете не ме спохожда още. Защо е така – не знам. Аз всячески гледам да съм добра, идеална не мога да бъда, но каквото се иска от мен го правя. И така и не успях да си завъртя един свестен мъж покрай мен. Затова се обърнах със зов за помощ към гадателката Магда и чух добри и хубави думи от нея. Може би мъж няма да мога да задържа задълго, но детенце ще си имам. Аз обещах в сърцето си, че ще направя всичко, за да задържа любовта до себе си. Какво друго да ви кажа – това ми е мечтата, затова писах и това ми е постоянно като мисъл. Като гледам колко щастливи хора има около мен – с деца, с мъже, смеят се… Дано и аз да бъда като тях.

Магда е много добра душа и много разбрана. Всеки път като й пиша и се уверявам колко е права за някои неща и как винаги досега ми познава. Знам, че има начин и аз да намеря моята сродна душа. И знам, че това ще стане скоро. Но най-щастлива ще бъда като си гушна бебето. да ми даде Господ това щастие по-скоро.

Биляна Цанова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.