Той ме омагьоса!

Не вярвах, че ще стане така, но той наистина ме омагьоса. В началото изобщо не мислех, че ще стане нещо между нас, обаче явно съм сгрешила. По някакъв негов начин той ми грабна сърцето и ми взе душата.
любов

Всичко това в хубавия смисъл на думата, нали. Аз вече така или иначе съм готова на всичко за него. Имам желание да прекарам живота си с този човек, той да бъде моя смисъл и вдъхновение. Знам, че няма да има друг. Не знам само защо в началото не успях да усетя нищо от онова, което в последствие се случи между нас. Магда ми каза, че най-добрия ми приятел не е това, за което го мисля, и аз като се хванах за тези думи и помислих, че е нещо лошо. А то какво било… Единствено Магда успя да предусети какво ме чака с този човек и аз сега съм толкова щастлива, толкова доволна.

Ако някой ми завиди на щастието, обаче, това ще е само бившата му. Много зло същество, едвам се отървахме от нея. Сега съм поръчала един пентакъл на Магда да ми направи, да може да я държи далеч от нас и от нашето щастие. Иначе онова, което исках да кажа е да не спирате да вярвате. И аз така не вярвах, че любовта може да ми обърне представите за света, но ето че се случи.

Марта от Пловдив на 49 години

Няма коментари

Добавете коментар