Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Аз обожавам съпруга си : Магда: ясновидство, хороскопи
02.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Аз обожавам съпруга си


Не мога да кажа, че това е достатъчно. Той е страхотен човек, много повече от това, което заслужавам.
щастие
Той е добър и щедър, голям слушател, полезен за всеки, който има нужда от неговата помощ. Учтив – истински джентълмен, хумористичен и добре. Мога много да възхвалявам добродетелите му, но най-добре е да спра. Той не е светец, но кой е?

Следващата седмица е годишнината ни. Щастливо женени сме вече осем години. Едно от нещата, които най-много ме радват, че всички подозрения, които имам са просто подозрения, мои си страхове, от които се опитвам да се измъкна. Неведнъж и той самия, и други хора, както и гадателката Магда в случая, са ми казвали и доказвали, че аз наистина имам най-страхотния мъж на света. Имах едно на ум, че може да ми изневерява, но Магда каза, че всичко е наред. И аз съм много щастлива.

Сигурно защото наистина всичко ми е наред, съм си измислила всичко това, и всичко е било само в моята глава. Затова искам да благодаря на Магда, че изтърпя всичкото ми многословие, че беше така любезна да ми отговори и да ми даде доказателства за това. Не мога да ви опиша колко доволна се чувствам сега, в навечерието на нашата годишнина. Всичко е толкова хубаво и дано да си остане такова. Силно вярвам и знам, че ще е така.

Анастасия Чобанова от Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.