07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Опитвам се да забравя една любов


Това беше лоша, пагубна любов, но аз бях като зависима от всичко, което се сучи между мен и Васил.
заблудена

Радвам се, че ми дойде умът и след толкова много премеждия най-посе се чувствам свободна. Не е трудно човек да се измъкне, стига да има кой да му покаже пътя. За мен този човек беше Магда.

Васил беше много особен човек. С мен се е държал и добре, и зле но в повечето пъти съм усещала неговия лош нрав и характер. Твърдеше, че ме обича, но в същото време ме малтретираше, ревнуваше ме за нищо, отправял ми е страшни обвинения. Но, след всичките тези години на колебание, аз най-после мога да кажа, че намерих сили в себе си да кажа „Стига!“. Да, много го обичах и все още ми липсва, но истината е, че след като се разделихме, аз все едно се разделих и с лошия късмет, който беше около мен. Наистина бях влязла в много лоша серия и не знам как щях да изляза от целия ужас, ако не беше Магда.

Много е трудно човек да вземе някакво решение, когато човек се колебае. Поне знам, че оттук нататък ще имам опит, ще си знам урока и няма да допускам същата грешка.

Заблудената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.