28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Скоро ще правя сватба, Магда позна за хубавото, което ме чака


Не съм преставала да се надявам, но по едно време доста се бях отчаяла.
сватба

Единствено Магда позна, че ще се задомя на 33 години. Това, което ми каза преди 4 години, днес е на път да се сбъдне. Няма по-щастлив човек от мен, наистина. Опитвала съм се толкова пъти да си представя този ден, но засега не съм успявала да бъда толкова близко до него.

Знам, че на този свят има хора като Магда, които помагат на другите, дават им сили и надежда, така че да не се отчайват и да не се чувстват сами. Аз неведнъж съм се допитвала до други гадателки, но нито една от тях не ми е казала или не е направила онова, което направи Магда. Искам да ви кажа, че съветите на Магда са много по-хубави от всичко онова, което казва за бъдещето. Аз поне за себе си мога да кажа, че каквото ме е посъветвала, и съм го изпълнила, все е било добро.

Ето, ако не я бях послушала преди 4 години, сега нямаше да очаквам с трепет най-хубавия миг от моя живот. И за разлика от всички бивши, които съм имала, моят бъдещ съпруг е прекрасен, добър и невероятен човек. Просто съм щастлива и исках да споделя това с всички.

Силвия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.