07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Аз исках промяна и я открих


Бях един зависим човек. Не знам дали може да си представите какво значи да си зависим от нещо, което не е алкохол и не се пуши. Аз бях зависима от храната, от шоколада, от всичко хубаво, но вредно.

шоколадПовече от 5 години бях така. Ядях, ядях и се тъпчех и съжалявах, че съм толкова дебела и нищо друго не правех. Бях изпаднала в нещо като ступор, не знам как да го нарека.Като хипнотизирана бях и не знаех какво да правя. От една страна виждах, знаех и усещах, че си съсипвам тялото, и здравето, и всичко, но от друга ми беше хубаво вечер да седна и да изпраскам един шоколад и едно пликче ядки, най-вече печени и чипс. Лоша работа, не знаете как се спи след подобно нещо.

Обаче реших, че трябва да отслабна. И започнах да се отказвам малко по малко. Първо спрях да ям чипс. Месец и нещо изкарах без чипс, после беше лесно. После спрях ядките, кока-колата, шоколада. Една година се гърчих, но в крайна сметка успях. Разбрах, че като правя една крачка, после още една и така ми е по-лесно. Навсякъде с мен беше и пентакъла на Магда, който казах да ми направи, за да мога да отслабна. Всичко се случи и заради мен, и заради вярата ми, че ще мога да справя. Не съм много по-слаба сега, но е факт, че съм по-слаба отпреди и най-вече – не съм напълняла.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.