чт. юли 9th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Няма с кого една добра дума да си кажаНа 44 години съм и съм от София. Случи се така, че рано се омъжих, рано родих, рано се разведох и рано останах сама.
samota
Детето ми порасна и си хвана пътя, както е редно. Устрои се в друга страна и аз останах сама с едно куче. Ходех от време на време при родителите ми, но те са възрастни и си имат свой живот на село. Въпреки годините си, обаче са подвижни и всичко си правят сами. Даже много по-добре са здравословно от мен. Аз не съм някоя модерна или хубава. Животът ме е поокастрил и вече не съм толкова чепата, както бях като по-млада. Примирих се, застоях се на едно място и нищо не се промени около мен. Не успях да си намеря мъж, а и не съм искала много. По-добре ми беше сама да се справям, въпреки че ми беше трудно. И ето че дойде време, в което самотата започна да ми тежи.

Сега не съм много наясно какво точно искам, аз точно това писах и на Магда, че искам да знам просто какво ме чака и какъв ще ми е живота, да ми помогне с нещо, ако може, ако може да ми каже какво ме очаква, за да съм наясно и да знам какво ми е писала съдбата. Не е толкова лесно, да ви кажа. Никак не е лесно. Въпреки онова, което Магда ми каза, аз малко съм се отчаяла, но не смея да се показвам. Ще видим какво ще стане и дали ще е за добро, но ви казвам, че самотата е страшно нещо. Хич не й се радвайте, докато сте млади, ами гледайте да си оправите живота навреме.

Боряна Симова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.