08.02.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Дъщеря ми ме пребиваше от бой


Много ми е мъчно, но ще ви разкажа какво ми се случи, но нека да остана анонимна. Не знам как ще реагира дъщеря ми на всичко онова, което накратко ще кажа, но искам да благодаря на Магда за помощта.
8807_1324478901

Пенсионерка съм по болест. Дъщеря ми и зет дойдоха да живеят при мен, защото и двамата останаха без работа и си дадоха жилището под наем. Ден след ден уж всичко беше спокойно, но се сучи така, че зет ми много настройваше дъщеря ми против мен и се почнаха скандали, разправии и няколко пъти дори ми посегна тя. просто не може да си представите за какво става дума и дано на никой от вас не му се случва това.

Открих Магда благодарение на една съседка, която беше наясно какво се случва. И как няма да е наясно при всичките тези викове и разправии. Помогна ми много гадателката. И със съвет ми помогна, и ми каза какъв обряд да направа в нас, че да се спре вече този тормоз.

Приложих всичко както беше казано. И стана чудо. Три месеца по-късно дъщеря ми все едно се събуди и стана пак такава, каквато си беше преди, защото тя никога не е била лоша, но под давлението на нейния мъж много се промени. Сега те се върнаха в къщата си, защото си намериха и работа и всичко е добре и спокойно.

Л. М.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.