04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Женската завист може да бъде по-силна от атомна бомба


Една жена ми скъси живота, но всичко на този свят се връща.
zavistАз не искам нищо и нищо не предизвиквам. Само казвам, че наистина на този свят неплатени сметки няма. По-лошото е, че аз на нея нищо не съм й направила. С нея сме колежки, все още, въпреки, че аз откакто си взех пентакъла от Магда съм я игнорирала съвсем и нищо не искам нито да знам, нито да се занимавам с нея. Добре че и по служба рядко ни се налага да говорим.

Истината е, че тя ми завижда. Завижда ми за хубавия, кротък и работлив мъж, за децата, които не ми създават почти никакви проблеми… Не че всичко ми е идеално, но все пак е в рамките на допустимото, а и аз не съм някаква, която ще седне да се оплаква, не. Действам и това е.

Та, бедна ви е фантазията на какво бях подложена от тази завистница. Чудех се как да се оправям. През цялото това време ме обсипваше с какви ли не атаки, от всякакво естество. Злословеше срещу мен, клеветеше ме пред началниците, и въпреки това пак не й се отвори парашута. Мен ме повишиха, а тя още гони норма в цеха.

Така е, защото съм добронамерен човек и на никому нищо лошо не съм направила.

Лиляна Нончева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.