Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Не знам на кой Бог да се кланям вече... : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не знам на кой Бог да се кланям вече…


Откакто се помня, все съм сама. Появявали са се някакви мъже, но всичко е било за кратко. Никой нямаше куража да направи семейство с мен.

чакам бебе

Аз не съм трудна за съжителство. Всички, които са били с мен са ми го казвали. И въпреки това никой не остана с мен. Не знам защо. За толкова години не е имало случай аз да скъсам с някого. Все те са късали с мен. Затова аз взех решение да си имам дете, пък който трябва да бъде с мен, ще бъде. Не се реших да забременея ин витро, затова си осинових едно момиченце. Исках да знам каква съдба ме чака оттук нататък с нея, какъв ще бъде живота ми, дали случайно ще се появи някой, който да ме приеме най-накрая такава, каквато съм.

Каква беше изненадата ми, когато получих отговора на Магда и разбрах, че макар и късно, аз ще си имам истинско семейство, с мое си детенце. Честно казано, малко се замислих, защото аз съм вече на 36 години и докога трябваше да чакам, за да се случи това.. не знам. Но факт, е, че на всичко, дето ми се случи, на целия ми живот, аз най-накрая ще намеря спокойствие и щастие. Затова се чудя вече на кой Бог да се кланям, че да се случи всичко това. Но вярвам на Магда, и щом тя казва, че всичко това ще ми се случи, значи само трябва да стоя и да чакам.

Фанка Томова от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.