18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Нагла приятелка ми открадна любимия


Имам едно на ум вече с приятелките и затова сега избягвам да съм близка с когото и да е. Обръщам внимание само на моя любим, когото успях да задържа въпреки тежките моменти, които имахме.
любимКазвам се Вероника и съм на 22 години. Сега живея в София, където уча, иначе съм от Търговище. Тук се запознах с моята голяма любов. Той се казва Георги и работи като барман, иначе и той като мен учи. Заедно сме вече две години и ще бъдем заедно каквото и да става. Имахме нашите трудни моменти, но всичко мина и го преодоляхме. И двамата много се обичаме.

Преди известно време преживяхме една раздяла с него, но всичко беше временно. Най-добрата ми приятелка от Търговище, с която дойдохме тука да учим ми извъртя гаден номер. Заради нейните лъжи изживях мигове, които не пожелавам и на най-големия си враг. Сега тя вече няма място в живота ми. Забравила съм всичко, складирала съм го дълбоко в съзнанието си и продължавам напред. Дори и Магда, която нито ме знае, нито ме познава, потвърди че Георги ми е голямата любов. Затова сега вече нямам доверие на никого, освен на него. Имам само добри познати и нищо повече. Очаквам да ми се случат всички хубави неща, които Магда ми предрече и живея с надеждата, че повече няма да има предатели в моя живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.