Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Изчистих всичко вредно от главата си : Магда: ясновидство, хороскопи
29.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Изчистих всичко вредно от главата си


Аз искам да споделя за моя период, в който бях започнала да ставам зависима от хора, които ми влияеха психически и мисловно.
обсебенаАз съм такава, че съм податлива на манипулации всеки лесно може да ми влияе. Много съм наивна, но не това е проблемът. По-скоро искам да кажа, че съм готова на всичко само и само другите да са добре, но не и аз. И така като почнах да се замисля, видях, че нищо хубаво няма да излезе от цялата работа. Затова реших, че ще е хубаво да се променя и да помисля малко за мен.

Магда много ми помогна в това отношение. Прати ми писмо, в което подробно ми говори за неща, които са се случили с мен и как някои неща от миналото действително ми влияят и това няма как да се изкорени от мен, но пък може да се трансформира в нещо по-добро и положително.

Искам да ви кажа, че истинските врачки не са само дето казват какво ще те чака, какво ще се случи. Истинските гадателки мога да видят целия ти живот като на кино и да си направят съответните изоди от това. Така те помагат на хората да се почуват от грешките си и да не ги допускат никога повече. Магда е една такава гадателка и аз много съм щастлива, че успя да ми даде тези ценни за мен напътствия и съвети.

Милена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.